HomeDivat

Szabászat

 

A szabás, a ruhaipari gyártási folyamat első szakasza. Nagymértékben meghatározza a további gyártási folyamatot és az elkészítendő termék minőségét. Sok esetben a kész termék hibái és a gyártás közbeni hibák is a pontatlan szabásból adódnak.

A nagyüzemi gyártáskor az alkatrészeket nem egyedileg, hanem terítékből szabjuk ki. A precizitás érdekében a teríték alatt és fölött is papírt használunk. Az a célunk, hogy minden egyes kiszabott darab, mint méretileg, mint formailag azonos legyen a szabásmintával.

Cégek és egyéni készítők részére vállalunk szabást, legyen az női, férfi vagy gyerekruházat. Munkaruhától a fehérneműig mindent, gyakorlatilag bármit kiszabunk. Több mint 20 év tapasztalat. Tiszta, kulturált és jól felszerelt műhely.

Kérjen árajánlatot!

 

Divat hímzés

 Felnőtt és gyerekruha hímzés

Szitanyomás

A direkt nyomásnál a nyomás közvetlenül a textilre történik, míg a transzferes eljárásnál a nyomatok először egy speciális hordozóra kerülnek, majd arról transzferáljuk át a textilre.

Strasszozás

 Strasszköveink hőre olvadó ragasztóbevonattal vannak ellátva, így melegítéssel könnyedén felhelyezhetőek a felületekre. Széles méret és színválasztékkal várjuk az érdeklődőket.

ITT IS MEGTALÁL MINKET